Persones que cuiden

×

A Sorea cuidem l’aigua i les persones. I si podem fer-ho és perquè darrere de cadascuna de les activitats que duem a terme hi ha una persona que es preocupa perquè l’aigua arribi en les millors condicions a la teva llar, per no malgastar-ne ni una gota i que puguem disposar-ne en el futur.

Ningú millor que aquestes persones per explicar-te com, amb la seva dedicació i vocació de servei, arribem a la teva llar amb un servei de qualitat.

Jordi Raya, potabilització de l’aigua

L’aigua procedent de rius, pous i llacs ha de passar per un exigent procés de filtració i desinfecció abans de distribuir-se a les llars. Les característiques de l’aigua que arriba a les nostres plantes de tractament varien, per això hem d’estar atents a aquestes variacions i utilitzar les tècniques més adequades a cada cas per assegurar la qualitat requerida per les autoritats sanitàries. En Jordi Raya t’ho explica des de la planta potabilitzadora de Sallent.

Toni Tejada, control de qualitat de l’aigua

L'aigua que SOREA subministra a la teva llar ofereix una garantia sanitària total perquè passa per nombrosos controls des del seu origen fins que es lliura al consumidor. En Toni es dedica a controlar la qualitat de l’aigua i t’explica en què consisteix la seva activitat.

Carles Palacios, buscafuites

Ens preocupa la sostenibilitat de l’aigua, per això utilitzem noves tecnologies combinades amb mitjans tradicionals per detectar fuites en la xarxa i evitar que es malgasti aquest recurs tan preuat. En Carles és buscafuites i t’explica en què consisteix la seva activitat.

Aurora Franch, atenció a les persones

Ens preocupa la qualitat del servei d’atenció a les persones i per això a les nostres oficines hi trobareu professionals compromesos, receptius i propers que treballen dia a dia per facilitar-te les gestions que afecten el teu servei d’aigua. L’Aurora Franch t’ho explica amb més detall en aquest vídeo.

Isaac Llamas, manteniment del clavegueram

A SOREA hem implantat un sistema de gestió sostenible de la xarxa de clavegueram que ens permet optimitzar recursos i controlar al màxim els riscos socials i mediambientals. L'Isaac ens explica en què consisteix la seva feina des de Rubí.

Pere Vazquez, depuració d’aigües residuals

La depuració de les aigües residuals consisteix en l’eliminació de les impureses de l’aigua utilitzada. Aquest tractament es duu a terme a les estacions depuradores d’aigües residuals, on les aigües són sotmeses a un conjunt de processos per restituir-les al medi ambient en les millors condicions i, d’aquesta manera, completar el cicle de l’aigua. En Pere Vazquez t’explica com cuida l’aigua des de la depuradora de Tàrrega.

Daniel Vela, mobilitat sostenible

A SOREA fa anys que promovem l’ús eficient dels recursos naturals i energètics, per tal de pal·liar els efectes del canvi climàtic. Un exemple d’aquest comportament medi ambiental és la nostra política de flotes, basada en la implementació d’un parc mòbil sostenible i eficient. En Dani Vela gestiona la flota de vehicles de la companyia i ens explica l’aposta per lamobilitat sostenible.